قیمت ورق یونولیت ۲۰ سانتی دیوار یکی از عوامل موثر در برآورد هزینه یک پروژه است. این یونولیتها به دلیل خاصیت عایق بودنی که دارند، از ورود صدا و رطوبت به داخل ساختمان جلوگیری میکند و باعث کاهش وزن ساختمان میشود. سبک بودن و نصب آسان و حمل و نقل آسان باعث شده تا این یونولیت ۲۰ سانتی دیواری، جایگاه ویژهای در صنعت ساختمانسازی داشته باشد. مقرون به صرفه بودن ورق یونولیت ۲۰ سانتی، باعث شده تا یکی از محبوب ترین انتخابها برای پیمانکاران ساختمانی باشد.
شرح کالا | قیمت |
یونولیت ۲۰ سانتی دیوار – ۹۰۰ گرمی | ۷۱۶۰۰ تومان |
یونولیت ۲۰ سانتی دیوار – ۱ کیلویی | ۷۸۴۰۰ تومان |
یونولیت ۲۰ سانتی دیوار – ۱.۰۸ کیلویی | ۸۴۱۰۰ تومان |
عوامل موثر در تعیین قیمت ورق یونولیت ۲۰ سانتی
عوامل متعددی در تعیین قیمت ورق یونولیت ۲۰ سانتی تاثیر دارد. به این نکته توجه داشته باشید که قیمت یونولیت دیواری ممکن است روزانه تغییر کند و برای اطلاع دقیق از قیمتها، به شما پیشنهاد میکنیم با متخصصین سایت تامین ۲۴ در ارتباط باشید. اما چه عواملی بر قیمت یونولیت ۲۰ سانتی دیوار تاثیر دارد؟
- ابعاد ورق
یونولیت دیواری روزانه در ابعاد و سایزهای متفاوتی تولید میشود که با توجه به ابعاد و ضخامت یونولیت ممکن است تغییری در قیمت آن وجود داشته باشد.
- وزن
هرچه یونولیت سبکتر باشد مقاومت کمتری در برابر حرارت و صدا دارد. وزن هر مترمکعب یونولیت، یکی از فاکتورهای تعیین قیمت یونولیت دیواری است.
- تراکم (چگالی)
تراکم یونولیتهای موجود در بازار معمولا بین ۶ تا ۳۰ کیلوگرم بر متر مکعب است. هرچه تراکم بیشتر باشد قیمت آن هم بیشتر میشود.
- کیفیت مواد اولیه
هرچه مواد اولیه استفاده شده در ساخت یونولیت دیواری بهتر باشد، دوام و عملکرد آن نیز بهتر خواهد بود.
مواد تشکیل دهنده یونولیت ۲۰ سانتی
از یونولیت دیواری در دیوارهای خارجی و داخلی به منظور جلوگیری از ورود حرارت و صدا استفاده میشود. ورق یونولیت ۲۰ سانتی از جنس پلیاستایرن انبساطی (EPS) است که به دلیل سبکی، نصب آسان و مقاومت بالایی که در برابر رطوبت و آتش دارد، به عنوان عایق از آن استفاده میشود. یونولیت دیواری از ۹۸% هوا و ۲% پلی استایرن تشکیل شده و به دلیل ساختاری که دارد، عایق صوتی و حرارتی بسیار موثری به حساب میآید. هرچه ضخامت یونولیت دیواری بیشتر باشد، از ورود صدا و حرارت بیشتر جلوگیری میکند اما میتواند حجم زیادی از مساحت مفید ساختمان را اشغال کند. از این رو، یونولیتهای دیواری نازک، طرفدار بیشتری به نسبت مدل ضخیم دارد.
انواع یونولیتهای دیواری
یونولیتهای دیواری انواع مختلفی دارند که با توجه به نیاز پروژه ساختمانی و بر اساس تراکم، ابعاد و کاربرد مورد استفاده قرار میگیرند. هر کدام از یونولیتها ویژگیهای خاص خود را دارند که شما بر اساس نیاز و شرایط محیطی، میتوانید انتخاب کنید.
- یونولیت دیواری معمولی
از این یونولیتها برای دیوارهای داخلی و خارجی و سقفهای کاذب استفاده میشود و وزن سبک آنها باعث شده تا گزینه خوبی برای پیمانکاران باشد. تراکم این یونولیتها بین ۱۰ تا ۳۰ کیلوگرم بر مترمکعب است. از مزایای این یونولیت میتوان به مقاوم بودن در برابر رطوبت و عایق حرارتی و صوتی مناسب بودن آن اشاره کرد.
- یونولیت دیواری فشرده (EPS فشرده)
در عایقکاریهایی که نیاز به مقاومت بیشتر در برابر ضربه یا فشار دارند، از یونولیت دیواری فشرده استفاده میکنند. تراکم این یونولیت تا ۳۰ کیلوگرم بر مترمکعب است. از یونولیت دیواری فشرده برای عایقبندی دیوارهای خارجی و نمای ساختمان استفاده میکنند. از مزایای این یونولیت هم میتوان به مقاومت بالا و عایقبندی قویتر در برابر صدا و حرارت اشاره کرد.
- یونولیت دیواری ضد حریق
همه یونولیتها در برابر شعلههای مستقیم آتش میگیرند اما اگر در هنگام نصب، تمام برنامههای محافظهکارانه را اجرا کنند، در مقابل آتش کمی مقاوم میشود و دیرتر از یونولیتهای معمولی آتش میگیرد و از سرایت آتش به همه ساختمان جلوگیری میکند. از این یونولیت در مکانهای عمومی، صنعتی بیشتر استفاده میشود.
- یونولیت دیواری XPS (فوم پلیاستایرن اکسترود شده)
این یونولیت در برابر آب و رطوبت مقاومت بیشتری دارد و برای زیر زمین و نمای ساختمان و مکانهایی که رطوبت بیشتری دارند، مورد استفاده قرار میگیرد. این یونولیت به نسبت یونولیت دیواری فشرده تراکم بیشتری دارد و عایقبندی قویتری به نسبت سایر مدلها دارد.
- یونولیت دیواری سقفی
این یونولیت به دلیل سبک بودن و نصب سریع و آسانی که دارد، در پروژههای بزرگ ساختمانی کاربرد بیشتری دارد. از این یونولیت در دیوارهای بین طبقات و به عنوان سقف کاذب استفاده میکنند که موجب کاهش وزن ساختمان نیز میشود.
- یونولیت دیواری تزریقی
از یونولیت دیواری تزریقی برای عایقکاری دیوارهای دوجداره و فضاهای خالی بین دیوارها به منظور جلوگیری از نفوذ هوا و رطوبت و عایقبندی بدون درز استفاده میشود. این نوع یونولیت را به دیوار تزریق میکنند و به صورت یکپارچه سخت میشود و عایقبندی قوی ایجاد میکند.
خرید فوم دیواری بیست سانت
فوم دیواری بیست سانتی یک راحل موثر برای عایقکاری ساختمان است که به کاهش هزینههای انرژی و افزایش کیفیت زندگی کمک میکند. برخی افراد سودجو و شرکتها، با تعیین قیمتهای عجیب و فروش فوم دیواری بیکیفیت، اقدام به سوء استفاده میکنند. مجموعه تامین ۲۴ با تضمین کیفیت محصولات و مشاوره دقیق بر اساس نیاز و مشخصات پروژه شما، همواره سعی در جلب رضایت شما دارد. برای ثبت سفارش خود میتوانید با مشاوران ما در بخش فروش تماس حاصل فرمایید.
مزایای استفاده از یونولیت دیواری
یونولیت ۲۰ سانت دیوار به دلیل سبک بودن و مواد بکار رفته در ساخت آن، به عنوان یکی از محبوبترین مصالح ساختمانی برای عایقکاری دیوارها به شمار میرود که به صورت گسترده در صنعت ساختمان سازی مورد استفاده قرار میگیرد.
- کاهش هزینه گرمایشی و سرمایشی
ساختار یونولیت طوری طراحی شده که به کاهش مصرف انرژی و صرفهجویی در هزینههای مربوط به گرمایش و سرمایش و در کل به حفظ دمای مطلوب داخل ساختمان کمک میکند.
- عایق صوتی قوی
استفاده از ورق یونولیت ۲۰ سانتی در محیطهای پر رفت و آمد، از انتقال سر و صدا به داخل ساختمان جلوگیری کرده و محیطی آرام و به دور از شلوغی ایجاد میکند.
- سهولت در حمل و نقل و نصب آسان
سازهها و پروژههای سنگین نیاز به مصالح سبک دارند تا بار ساختمان را کاهش دهد. استفاده از ورق یونولیت ۲۰ سانتی به کاهش بار مرده ساختمان کمک میکند و نصب سریع و آسان آن موجب تسریع در امور ساخت و ساز میشود.
- ماندگاری بالا در برابر رطوبت
یونولیت در برابر کپک و رشد قارچ مقاوم است و دچار پوسیدگی و خوردگی نمیشود. سازههایی که در مکانهای مرطوب و در معرض باران هستند، گزینه مناسبی است.
- کاهش هزینههای نگهداری و تعمیر
یونولیت به دلیل ساختاری که دارد در مقابل فشار، رطوبت و آتش طول عمر بالایی دارد و موجب افزایش عمر سازه میشود و در کاهش هزینههای نگهداری و تعمیر نقش کلیدی دارد.
- سازگار با محیط زیست
یونولیت یک ماده قابل بازیافت است و برای تولید آن به نسبت انرژی کمتری مصرف میشود و در نتیجه منجر به کاهش انتشار گاز کربن و گازهای گلخانهای میشود.
کاربرد ورق یونولیت ۲۰ سانتی
یونولیت ۲۰ دیوار از فرو ریختن ساختمان هنگام زلزله جلوگیری میکند و به دلیل سبک بودن آن به کاهش وزن ساختمان نیز کمک میکند. از یونولیت در مرحله بتن ریزی استفاده میشود تا در مصرف فوم بتن صرفهجویی شود. یونولیت به دلیل برش و طراحی خاصی که دارد، بدون وجود رابیتس میتوان روی آن را گچ کاری کرد. با عایقبندی درست دیوارهای زیرزمینی، میتوان مانع ورود رطوبت شد و تا حد زیادی به کاهش هزینههای سرمایشی و گرمایشی کمک کرد.
مشخصات فنی ورق یونولیت ۲۰ سانتی
مشخصات فنی یونولیت برای دیوارهای ۲۰ سانتیمتری بر اساس نیازهای پروژه متفاوت است.
مشخصات | مقدار |
چگالی (وزن) | ۱۰ تا ۴۰ کیلوگرم بر متر مکعب |
ضخامت | ۲۰ سانتیمتر |
طول و عرض استاندارد | ۲۰۰ * ۱۰۰ سانتیمتر |
جنس | پلیاستایرن (EPS یا XPS) |
عایق حرارتی | بله |
عایق صوتی | بله |
قابلیت ضد حریق | در انواع مخصوص |
مقاومت فشاری | متوسط تا بالا بسته به چگالی |
خرید از کارخانه فوم
خرید مستقیم از کارخانه میتواند تا حدود زیادی در کاهش هزینهها به شما کمک کند. شما میتوانید با متخصصین تامین ۲۴، نوع و تراکم فوم مورد نظر را انتخاب کرده و سفارش خود را ثبت کنید. شرکت تامین ۲۴ این تضمین را به شما میدهد که محصولات با استاندارهای لازم و کیفیت بالا به شما عرضه کند و با ثبت سفارش به صورت عمده، از تخفیف ویژه استفاده کنید.
برای دانلود فایل PDF مقاله قیمت ورق یونولیت ۲۰ سانتی دیوار، روی این لینک کلیک کنید.
جمعبندی مقاله
از ورق یونولیت ۲۰ سانتی معمولا در دیوارهای خارجی و داخلی جهت جلوگیری از ورود رطوبت و آلودگی صوتی و انتقال حرارت به کار میرود. این یونولیت به دلیل سبکی و نصب آسانی که دارد، یک گزینه مقرون به صرفه برای پیمانکاران ساختمانی محسوب میشود. هر چه تراکم یونولیت بالاتر باشد، عایقبندی حرارتی و صوتی یونولیتها بهتر میشود. برای دریافت قیمت به روز و ثبت سفارش با مشاوران تامین ۲۴ در ارتباط باشید.
سوالات متداول
چه عواملی بر تعیین قیمت ورق یونولیت ۲۰ سانتی تاثیر دارد؟
عوامل متعددی در تعیین قیمت ورق یونولیت ۲۰ سانتی تاثیر دارد اما هرچه تراکم یونولیت بالاتر باشد قیمت آن بالاتر است و هرچه وزن آن سبک تر باشد هزینه آن کمتر است.
آیا امکان نصب یونولیت ۲۰ سانتی، بر دیوارهای خارجی وجود دارد؟
بله، یونولیتها به دلیل مقاومت بالایی که در برابر رطوبت و حرارت دارند، برای دیوارهای خارجی گزینهای مناسب هستند. از این ورقها به عنوان عایق در نمای خارجی به منظور کاهش مصرف انرژی استفاده میشود.
چگالی مناسب برای یونولیت دیوار چیست؟
برای دیوارهای خارجی از چگالی بالا و برای دیوارهای داخلی بین 10 تا 40 کیلوگرم بر متر مکعب استفاده میشود.
دیدگاه ها